Black Friday -  mii de produse la preturi avantajoase

 Mai multe informații aici >>  Acțiunea este încă în desfășurare: 

Categorie
 
 
 
 
 

ASTRA - Ghiozdan școlar pentru clasa I FC BARCELONA, AB340, 502023094

ASTRA - Ghiozdan școlar pentru clasa I FC BARCELONA, AB340, 502023094

Cod produs:5901137197173
Producător:Astra
0 / 5 (0 review-uri)
Nicio evaluare
ASTRA - Ghiozdan școlar pentru clasa I FC BARCELONA, AB340, 502023094
Disponibilitate
Timp de livrare: 3 zile
Acest produs este momentan indisponibil
Faceți clic pe pictograma „Urmăriți mărfurile” pentru a vă informa despre disponibilitate
Cumpărați pentru mai mult și economisiți la transport
Aveți transport gratuit.
:
224,89 lei Prețul Dvs.: 224,89 lei
Distribuiți pe Facebook
Oferă școlarului tău un rucsac elegant și ergonomic FC BARCELONA! Cu acest rucsac, copilul tau se va remarca la scoala si in acelasi timp se va simti confortabil datorita panoului din spate elaborat. Rucsacul oferă mult spațiu, buzunare practice și elemente reflectorizante pentru o siguranță sporită. Prelucrarea de înaltă calitate și materialul durabil garantează o durată lungă de viață. Oferă-ți fanul Barcelonei acest rucsac grozav!

 

Îți prezentăm însoțitorul perfect pentru școlarul tău - rucsacul de școală FC BARCELONA! Acest rucsac elegant și ergonomic este conceput special pentru elevii de școală primară, pentru a le oferi confort, siguranță și suficient spațiu pentru toate rechizitele școlare.

Cu dimensiuni compacte de 39 x 28 x 15 cm si un volum de 20 de litri, acest rucsac va deveni un ajutor de neinlocuit pentru copilul tau. Panoul inovator din spate cu sistemul Ergo Back asigură o distribuție uniformă a încărcăturii, ușurând astfel spatele și umerii școlarului dvs. Datorită acestui lucru, copilul dumneavoastră se va simți confortabil chiar și atunci când îl poartă mult timp.

Rucsacul oferă 3 compartimente spațioase care oferă suficient spațiu pentru manuale, caiete și alte rechizite școlare. Cele 2 buzunare laterale din plasă sunt ideale pentru o sticlă de apă sau obiecte personale mici. În compartimentul din față, vei găsi un organizator practic cu un breloc, datorită căruia copilul tău va ține totul clar organizat.

Calitatea și siguranța sunt esențiale pentru noi. Rucsacul este fabricat din material impermeabil care va proteja lucrurile copilului tau de ploaie. Elementele reflectorizante asigură o vizibilitate mai bună în condiții de iluminare slabă, contribuind astfel la siguranța sporită a școlarului dvs. Picioarele din cauciuc din partea inferioară protejează rucsacul de abraziune și îi prelungesc durata de viață.

Oferă-ți fanul FC Barcelona acest rucsac grozav și vezi cum îi așteaptă cu nerăbdare școala! Datorită manoperei de înaltă calitate și materialelor rezistente, rucsacul va rezista mulți ani și va deveni partenerul fidel al copilului dumneavoastră pe tot parcursul anului școlar.

Customer reviews0

Scrie o recenzie
Introduceți informațiile dvs. personale în formular și scrieți-vă recenzia pentru a ajuta alți clienți.

...

Adaugă răspuns la comentariu:

... Anulare